Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

E-mail για φραστικό επεισόδιο κατά του Μπεκίρη – "Δεν βρισκόμουν καν στην Πάτρα", δηλώνει ο ίδιος

Το απόγευμα της Κυριακής το thebest, όπως και άλλα τοπικά ΜΜΕ, έλαβε ένα ανώνυμο e-mail, στο οποίο γίνεται λόγος για φραστική επίθεση κατά του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Μιχάλη Μπεκίρη. Σύμφωνα με τον αποστολέα το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, όταν ο πρώην υφυπουργός βγήκε από τον Μητροπολιτικό Ναό της Πάτρας.
Μάλιστα ο συντάκτης του μηνύματος υποστηρίζει ότι, όταν μια κοπέλα θέλησε να καταγράψει με το κινητό της το συμβάν, «άνδρες της φρουράς του βουλευτή έπεσαν πάνω της και αφού την απώθησαν, της πέταξαν το κινητό στο έδαφος».
Το thebest, ως όφειλε, επικοινώνησε με τον κ. Μπεκίρη ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται στο «ύποπτο» αυτό e-mail. Μάλιστα προσθέτει με νόημα ότι την Παρασκευή το απόγευμα, όποτε και υποτίθεται ότι συνέβη το επεισόδιο, δεν βρισκόταν καν στην Πάτρα…
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Bestnews


                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ  ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΕΚΙΡΗ

"Σας διαψεύδω κατηγορηματικά το γεγονός της επίθεσης κατά του κ. Μιχάλη Μπεκίρη που αναφέρεστε στο site σας, και σας διαβεβαιώνω ουδέποτε έχει γίνει οποιαδήποτε επίθεση έστω και φραστική κατά του πρώην  Υφυπουργού κ. Μιχάλη Μπεκίρη.
 Την Παρασκευή δε, ημέρα κατά την οποία αναφέρεστε ότι έγινε το συγκεκριμένο γεγονός  ο κ. Μπεκίρης απουσίαζε εκτός Πάτρας".
Από το γραφείο τύπου του πολιτικού γραφείου του κ. Μιχάλη Μπεκίρη.