Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ο Ψυχάρης ενοποιεί “Βήμα” και “Νέα”

Νέες αλλαγές βρίσκονται προ των πυλών στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, αναφορικά με τις δυο ιστορικές εφημερίδες του Συγκροτήματος, το «Βήμα» και τα «Νέα». Μόνο που οι αλλαγές δεν αφορούν την έντυπη μορφή τους, αλλά τη διαδικτυακή παρουσία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η «Real News», το επιτελείο της οδού Μιχαλακοπούλου, υπό τις οδηγίες του Σταύρου Ψυχάρη, επεξεργάζεται σχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία ενός ενισχυμένου ειδησεογραφικού portal, που θα ενοποιεί κάτω από μια κοινή ηλεκτρονική διεύθυνση, την ύλη και το ανθρώπινο δυναμικό τόσο του «Βήματος» όσο και των «Νέων».
Ο παραπάνω σχεδιασμός αποσκοπεί στη συμπύκνωση δυνάμεων και δυνατοτήτων, προκειμένου να ενισχυθεί η παρουσία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στο διαδίκτυο, εκεί άλλωστε όπου βρίσκεται πλέον και το μέλλον της δημοσιογραφίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεφαλής του νέου εγχειρήματος θα τεθεί ο Στέλιος Σοφιανός, στέλεχος με αποδεδειγμένες ικανότητες, που έχει αναλάβει και στο παρελθόν «δύσκολες» αποστολές με καινούρια ξεκινήματα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ενώ στη διεύθυνση της νέας ιστοσελίδας θα συμμετέχουν και οι διευθυντές του «Βήματος της Κυριακής» και των «Νέων», Αντώνης Καρακούσης και Χρήστος Μεμής.