Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαράς: Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές

«Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Οι κ.κ. Δένδιας και Αθανασίου ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις με τις συλλήψεις και τη δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Δένδιας δήλωσε πως η ΕΛ.ΑΣ., υπό τις εντολές της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, έκανε το καθήκον της για την προάσπιση της δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Αθανασίου είπε πως ο «πρωθυπουργός ζήτησε να τον ενημερώσουμε κι αυτό κάναμε. Η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν. Για όλους όσους συνελήφθησαν θα υπάρχει δίκαια δίκη».
«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της» είχε πει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, λίγη ώρα μετά τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη.
«Η δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας της και η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega μετά τις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.


protothema.gr