Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Νέα επίθεση με μαχαίρι στο Γούλγουιτς, δίπλα στο σημείο της σφαγής

Νέα επίθεση με μαχαίρι στο Γούλγουιτς, δίπλα στο σημείο της σφαγής

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Συναγερμό στις βρετανικές αρχές προκάλεσε η πληροφορία ότι ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο Γούλγουιτς, λίγες ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό στρατιώτη από φανατικούς ισλαμιστές λίγες εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα

Οπως γράφει το Skynews, λίγες μόνο ημέρες μετά την δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του Ντάμερ Λι Ρίγκμπι από δύο νεαρούς, ένας άνδρας δέχθηκε μαχαιριές περίπου 300 μέτρα μακριά από το σημείο που τώρα είναι καλυμμένο με λουλούδια και κάρτες.
Ο νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 25 ετών, δέχθηκε επίθεση γύρω στις 18:00 ώρα Ελλάδος και η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.
Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε τόσο από αυτόπτες όσο και από την αστυνομία, αν και το Skynews σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν φαίνεται να υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο γεγονότων.
Νωρίτερα, «χαστούκι» για τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες την Κυριακή ήταν η αποκάλυψη των Τάιμς του Λονδίνου ότι ο ένας εκ των δύο δολοφόνων του βρετανού στρατιώτη ήταν γνωστός στις αρχές της Κένυας για την προσπάθειά του να προσεγγίσει παρακλάδι της αλ-Κάιντα στην Σομαλία.
"Εθνος"