Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Νέος κύκλος Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ανακοινώνει ότι από την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει το τελικό στάδιο υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη), του οποίου ο πέμπτος κύκλος σπουδών έχει αφετηρία την 27η Ιανουαρίου 2012.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το μοναδικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στη χώρα μας, παρέχει υψηλή ποιότητα διδασκαλίας ΜΒΑ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ομάδα των καθηγητών του αποτελείται από διεθνούς φήμης προσωπικότητες κορυφαίων Business schools της Μ. Βρετανίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδας.
Στους προηγούμενους τέσσερις κύκλους σπουδών φοιτητές από έξι χώρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό σύγχρονο περιβάλλον, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να έρθουν σε επαφή με συναδέλφους τους από άλλες χώρες. Δημιουργείται έτσι μια διεθνής κοινότητα στελεχών, που προωθεί την κατανόηση και την συνεργασία μεταξύ κρατών και εταιρειών καθώς επίσης και ένα πολύτιμο δίκτυο επαφών ιδιαίτερα χρήσιμων για τη μελλοντική καριέρα των φοιτητών.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν κυρίως στελέχη επιχειρήσεων από Βαλκανικές χώρες και την Ελλάδα. Η διάρκεια των σπουδών είναι διετής, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερα ευέλικτο πρόγραμμα καθώς τα μαθήματα διεξάγονται σε 16 τριήμερα, Παρασκευή με Κυριακή.
Ο νέος κύκλος του Executive MBA αρχίζει στις 27 Ιανουαρίου 2012. Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο www.econ.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807528.

Απαιτούμενα προσόντα:
Καλός βαθμός πτυχίου, αναγνωρισμένου ιδρύματος της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
Εργασιακή εμπειρία, πλήρους απασχόλησης, τουλάχιστον δύο ετών.
Πιστοποιητικό άριστης γνώσης αγγλικής γλώσσας.

Ταυτότητα

Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας MME
Ιωάννης Κώνστας
Head of Education Administration