Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Συγκεντρώσεις αύριο στην Θεσσαλονίκη

 Τα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης εκτιμούν ότι η συμμετοχή στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα είναι και πάλι μεγάλη τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Καλούν όμως όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και γενικότερα όλους τους πολίτες που διαφωνούν με τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη διαδήλωση που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί έξω από το κτήριο του ΕΚΘ.
Μετά την απεργιακή συγκέντρωση του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ θα πραγματοποιηθεί πορεία η οποία μέσα από κεντρικούς δρόμους θα καταλήξει πιθανότατα στη Γ.Γ. Μακεδονίας - Θράκης, ενώ υπάρχουν και προτάσεις η πορεία να περάσει έξω από το δικαστικό μέγαρο σε ένδειξη συμπαράστασης στους «17» που διώκονται για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Μισή ώρα νωρίτερα οι δυνάμεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ Πρωτοβάθμια Σωματεία θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στην Καμάρα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στο ΕΚΘ.