Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σκότωσαν ρακοσυλλέκτρια για τα εισοδήματά της

Ηλικιωμένη ρακοσυλλέκτρια βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρή, δεμένη και φιμωμένη από αγνώστους, στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα πως έπεσε θύμα ληστείας.
Η 78χρονη ζούσε σε μια παράγκα στη Γουμένισσα Κιλκίς, όμως σύμφωνα με την αστυνομία είχε εισοδήματα.
Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο ερειπωμένο σπίτι όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, το οποίο δεν είχε ούτε τζάμια στα παράθυρα, όπως επισήμαναν αστυνομικοί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν τα μέλη της ασφάλειας Κιλκίς, οι δράστες έδεσαν με ύφασμα πάνω στο κρεβάτι της τα χέρια και τα πόδια της και της φίμωσαν το στόμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενδεχομένως να έχασε τη ζωή της από ασφυξία, καθώς φαίνεται πως η 78χρονη μετά την αποχώρηση των δραστών προσπάθησε να λυθεί πέφτοντας από το κρεβάτι, χωρίς όμως να καταφέρει να βγάλει το ύφασμα με το οποίο της φίμωσαν το στόμα. Νεκρή τη βρήκε ένας περίοικος, ο οποίος χθες ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές.
Παρά την άθλια κατάσταση στην οποία ζούσε στο ερειπωμένο σπίτι, εισέπραττε ενοίκια από ένα σπίτι και ένα κατάστημα που βρίσκονται δίπλα στην παράγκα, αλλά και μία σύνταξη. Η αστυνομία εκτιμά πως τα χρήματα από αυτά τα εισοδήματα αποτέλεσαν τον στόχο των δραστών, γι’ αυτό γίνονται και προσαγωγές υπόπτων για τη διαλεύκανση του εγκλήματος και τη σύλληψή τους.
"Μ"