Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα



Με νέο συλλαλητήριο αυτήν την ώρα –ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, ΠΑΜΕ στην Ομόνοια- αντιδρούν οι εργαζόμενοι στα νέα μέτρα και την ψήφιση του προϋπολογισμού. Λόγω των κινητοποιήσεων, κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το κτίριο του Κοινοβουλίου καθώς και τις δύο πλευρές της οδού Β. Γεωργίου Α’, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο «Μ. Βρετάνια».

 «Τώρα αρχίζει η σύγκρουση με τα μονοπώλια, την κυβέρνηση και την ΕΕ στους τόπους δουλειάς. Αυτό απαιτεί σχέδιο, οργάνωση, σταθερότητα, υπομονή, επιμονή και ταξική αδιαλλαξία. Καλούμε τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους στην κατεύθυνση αυτή, να οργανώσουν την πάλη και η μάχη θα είναι σκληρή και αδυσώπητη», τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Γιώργος Πέρρος μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.
«Ούτε βήμα πίσω από την αρχή που υπογραμμίζει ότι έξοδος από την κρίση που να υπηρετεί και τα πλουτοκράτες και το λαό δεν υπάρχει. Όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο παραπλανούν συνειδητά. Σπέρνουν αυταπάτες για να παθητικοποιήσουν το λαό και να τον καταστήσουν έρμαιο των καπιταλιστών-εκμεταλλευτών», υπογράμμισε ο Κώστας Ζιώγας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ