Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ώρα για το πρώτο βήμα του ΠΑΟΚ στο Champions League

Ο ΠΑΟΚ δίνει την πρώτη «μάχη» με αντίπαλο τη Σάλκε (21:45, Onsports/ΔΤ) για τα play off του Champions League και θέλει αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.




 Οι Θεσσαλονικείς μπορεί αγωνιστικά να αποκλείστηκαν από τη Μέταλιστ, όμως, οι παλιές αμαρτίες των Ουκρανών τους έφεραν τελικά στα play off του Champions League. Τα… τερτίπια της κληρωτίδας, έφεραν απέναντί του την πρώην ομάδα του Χουμπ Στέφενς. Η Σάλκε περιμένει τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία και ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος να κάνει αυτό που πρέπει έτσι ώστε να εξασφαλίσει προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια και τους Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνη και Κίτσιου από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Τζιόλης και Λαζάρ, ενώ μπροστά τους θα κινηθούν οι Στοχ, Λούκας και Λόρενς, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος για τον ΠΑΟΚ.
Την αποστολή του «δικεφάλου» συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Κάτσε, Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ και Αθανασιάδης.