Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ: Υποδοχή στη Θεσσαλονίκη

Παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι και την καθυστέρηση στην πτήση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ απόλαυσαν την υποδοχή που τους επιφύλαξαν οπαδοί της ομάδας στο «Μακεδονία» τα ξημερώματα.



Με 1,5 ώρα καθυστέρηση έφυγε από τη Γερμανία η αποστολή του ΠΑΟΚ μετα τη μεγάλη εμφάνιση και 1-1 στην έδρα της Σάλκε.  Ο «δικέφαλος του Βορρά» έφτασε πίσω στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 6:30 το πρωί, με περισσότερους από 100 οπαδούς της ομάδας να δίνουν το «παρών» και να αποθεώνουν τον Χουμπ Στέφενς και τους ποδοσφαιριστές του. Παρά την κούραση που είχαν από την καθυστέρηση στην πτήση, τον αγώνα αλλά και το ταξίδι, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με χαμόγελα τα συνθήματα του κόσμου.
Πλέον άπαντες γνωρίζουν καλά ότι έχουν την κατάσταση στα χέρια τους, ωστόσο, κανείς δεν πετάει στα σύννεφα. Όλοι γνωρίζουν ότι σε μια εβδομάδα το έργο τους στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, ίσως να είναι και δυσκολότερο από αυτό στη Γερμανία. Πάντως, μετά τη μεγάλη εμφάνιση στο Γκεζελκίρχεν και την ισοπαλία κόντρα στους «βασιλικούς μπλε», ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στους ομίλους του Champions League.

Onsports.gr