Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

«Κυνηγοί» μετάλλων έκλεψαν μέχρι και πόρτες από στρατόπεδο!


Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι «κυνηγοί» μετάλλων που δρουν στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, αφού δεν διστάζον να εισβάλλουν ακόμη και σε… στρατόπεδα για να βρουν τη λεία τους! Στις εγκαταστάσεις της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο, όμως, οι φρουροί αγρυπνούσαν!

Οι στρατιώτες που έκαναν περίπολο εντόπισαν δυο αγνώστους να λεηλατούν ένα μη περιφραγμένο υπαίθριο χώρο στον οποίο βρίσκονται αποθηκευμένα υλικά του στρατοπέδου και ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Οι δράστες, ένας 32χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Γεωργιανός, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ενώ κουβαλούσαν τρεις μεταλλικές πόρτες οι οποίες αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της Ταξιαρχίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Περισσότερα από 200 κιλά σίδερα είχαν «σηκώσει» από μια ανεγειρόμενη οικοδομή ιδιοκτησίας ενός 35χρονου στην περιοχή Καμπάνη του Κιλκίς δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 25 και 41 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Νέας Σάντας Κιλκίς ενώ τα μετέφεραν. Τα κλεμμένα υλικά επιστράφηκαν στον κάτοχό τους και οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. 
protothema.gr