Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Από τον «ακριτικό» Ευαγγελισμό η πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων του Διαμαντή Λιάμα


Τον πιο απομακρυσμένο οικισμό του δήμου Βόλβης, τον Ευαγγελισμό, επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, για να αρχίσει την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη».
Πρόκειται για τέσσερις υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Τοπικής Κοινότητα Ευαγγελισμού και έναν υποψήφιο από τη Δημοτική Ενότητα Εγνατίας που διεκδικεί θέση στο δημοτικό συμβούλιο Βόλβης.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης υποψήφιος είναι ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευαγγελισμού από το 2006, ενώ για το Τοπικό Συμβούλιο υποψήφιοι είναι οι: Βασίλης Αδαμίδης (αγρότης), Χρήστος Καλεντερίδης (αντιπρόεδρος και προπονητής ακαδημίας της ποδοσφαιρικής ομάδας «Δάφνη» Ευαγγελισμού), Αρτεμισία Πράπα (εκπαιδευτικός) και Κώστας Σπανδώνης (ιδιωτικός υπάλληλος).
Ο κ. Διαμαντής Λιάμας επισημαίνει ότι «η ανακοίνωση του συνδυασμού μας αρχίζει από τον απομακρυσμένο Ευαγγελισμό, συμβολίζοντας ότι θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος σε κάθε γωνιά του δήμου Βόλβης, με στόχο μια ισόρροπη ανάπτυξη για όλους τους δημότες».


(Φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά: Β.Αδαμίδης, Χ. Καλεντερίδης, Α. Πράπα, Δ. Λιάμας – δήμαρχος Βόλβης, Κ. Σπανδώνης, Χρ. Καραγιαννίδης)