Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΓΝΑΤΙΑ Έργα ασφαλτόστρωσης την Κυριακή

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πρόκειται να εκτελεστούν την Κυριακή στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά. Τα έργα θα εκτελεστούν στα τμήματα της Εγνατίας από την Εθνικής Αμύνης μέχρι τη Δημητρίου Γούναρη και από την οδό Ιασωνίδου μέχρι και τη Σωκράτους.
Όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Θεσσαλονίκης, λόγω της κυριακάτικης λειτουργίας της αγοράς από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα οι εργασίες θα αρχίσουν στις 6.30 το πρωί, ώστε να ολοκληρωθούν πριν από το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων. Το οδόστρωμα θα παραδίδεται στην κυκλοφορία τμηματικά, ανάλογα με την εξέλιξη των έργων, ενώ η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.
Οι εργασίες στον άξονα της Εγνατίας εντάσσονται στο πλαίσιο ευρύτερων παρεμβάσεων του δήμου Θεσσαλονίκης για συντηρήσεις στις ειδικές λωρίδες λεωφορείων αλλά και σε δρόμους της πόλης που παρουσιάζουν μεγάλες φθορές είτε λόγω παλαιότητας είτε λόγω βαριάς κυκλοφορίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, το οποίο κατά κύριο λόγο αφορά παρεμβάσεις στη Βασιλίσσης Όλγας, στη Βασιλέως Γεωργίου, στην Εγνατία και στη Μητροπόλεως, διαμορφώνεται στο ποσό των 500.000 ευρώ.

"Μ"