Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Πολίτης συνέλαβε τον διαρρήκτη που τον τράκαρε


Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια διαφυγής δυο τσιγγάνων μετά τη διάρρηξη που έκαναν σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Αμαλιάδα. Καθώς έφευγαν με το αυτοκίνητό τους, τράκαραν ένα σταθμευμένο BMW και ο ιδιοκτήτης που έπινε αμέριμνος τον καφέ του σε μια καφετέρια, τους καταδίωξε και κατάφερε να συλλάβει τον έναν από αυτούς!

Οι δυο δράστες, ένας 22χρονος και ο 23χρονος γαμπρός του, παραβίασαν την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας του καταστήματος, σήκωσαν την τζαμαρία και έκλεψαν δύο φωτογραφικές μηχανές και ένα κινητό, ενώ κατέστρεψαν έναν και έναν εκτυπωτή. Φεύγοντας με ένα μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν πάνω στο σταθμευμένο BMW! Ακούγοντας τον κρότο, ο ιδιοκτήτης και θαμώνες του καφέ βγήκαν έξω και είδαν το αυτοκίνητο τρακαρισμένο και τους δράστες να τρέχουν προσπαθώντας να διαφύγουν.
Αμέσως τους κυνήγησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον 23χρονο, τον οποίο παρέλαβαν αστυνομικοί που έφθασαν επί τόπου και διαπίστωσαν ότι ήταν ο ένας από τους δράστες της διάρρηξης. Ο 22χρονος, όμως κατάφερε να διαφύγει και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.
"Πρώτο θέμα"