Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Δήμος Βόλβης. Διαρκής φροντίδα για τα σχολεία

Σύσκεψη του δημάρχου Βόλβης με τους διευθυντές των σχολείων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου για όλα τα ζητήματα των σχολείων

 Με τη δέσμευση ότι θα εξακολουθεί να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2014, η σύσκεψη του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, με τους διευθυντές των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του δήμου.

Παρουσία των προέδρων των σχολικών επιτροπών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης κ.κ. Νίκο Τσακίρη και Δημήτρη Βασιλάκη, ο κ. Λιάμας συζήτησε όλα τα θέματα υλικοτεχνικής υποδομής που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του δήμου Βόλβης και δόθηκαν ή δρομολογήθηκαν λύσεις.
Ο δήμαρχος Βόλβης τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα εξακολουθήσει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της παιδείας και ειδικότερα στο πως να διατηρήσει σε άριστη κατάσταση το περιβάλλον όπου σπουδάζουν μαθητές και μαθήτριες.
Από τις πλευρά τους οι διευθυντές των σχολείων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, για το γεγονός ότι ο δήμος Βόλβης βρίσκεται άμεσα και αποτελεσματικά στο πλευρό τους για όποιο ζήτημα προκύψει.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λιάμας ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου Βόλβης, ώστε να έχει ιδία αντίληψη για την κατάσταση τους, κάτι που θα επαναληφθεί και τη φετινή σχολική χρονιά.