Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στη Νεάπολη


Αλλάζουν έως και τις 26 Μαΐου δρομολόγιο τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Αιτία τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Νεάπολης - Συκεών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι αναγκαίες, λόγω εργασιών στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
Οι ρυθμίσεις οφείλονται στην εκτέλεση του έργου ανάπλασης των περιοχών Πυροπαθών και Τρωάδας στη Νεάπολη και θα γίνουν τμηματικά, σε τέσσερις φάσεις, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Οι τεχνικές παρεμβάσεις αφορούν την ανάπλαση των πεζοδρομίων και συγκεκριμένα εργασίες καθαίρεσης, τσιμεντόστρωσης, τοποθέτησης νέων κρασπέδων κτλ. Συγκεκριμένα:
> Από τις 8 -16 Μαΐου κλειστή θα είναι η οδός Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Ούλοφ Πάλμε έως και την οδό Παϊσίου.
Από τις 17 - 16 Μαΐου κλειστή θα είναι η οδός Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Παϊσίου έως και την οδό Π. Τσαλδάρη.
Εν τω μεταξύ, μέχρι και τις 7 Μαΐου ξαναδίνεται στην κυκλοφορία η οδός Ανδρέα Παπανδρέου λόγω των αργιών του Πάσχα. Την ίδια ώρα, με τη συνεργασία του ΟΑΣΘ πρόκειται να γίνουν αλλαγές στα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας στο τμήμα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου από την Ελ. Βενιζέλου έως την Παναγή Τσαλδάρη. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία της γραμμής Νο 35 «Μετέωρα - πλατεία Ελευθερίας» στην κατεύθυνση προς την πλατεία Ελευθερίας θα διέρχονται μέσω των οδών Ανδρέα Παπανδρέου, Βενιζέλου, κτλ.
"Μ"