Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΣΕΘ: Χωρίς προβλήματα η επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα στα αστικά - Αυτοψία στα πρωινά δρομολόγια


Η πρώτη ημέρα της εφαρμογής του μέτρου για την επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα στα λεωφορεία αστικής και περιαστικής συγκοινωνίας, κύλισε ομαλά σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου από τους οδηγούς των λεωφορείων στις γραμμές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας πραγματοποίησε αυτοψία σε πρωινά δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών της νοτιοανατολικής Θεσσαλονίκης 59, 60 και 61 όπου διαπίστωσε την ομαλή επιβίβαση των επιβατών χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

«Η πρώτη εντύπωση της εφαρμογής του μέτρου είναι θετική. Στην αυτοψία μας διαπιστώσαμε ότι οι επιβάτες ανεβαίνουν στα λεωφορεία χωρίς καθυστέρηση επιδεικνύοντας εισιτήρια ή κάρτες ή εκδίδοντας απ’ ευθείας από τα μηχανήματα. Η συμβολή των οδηγών και των ελεγκτών στην επίσπευση της επιβίβασης είναι καθοριστική και τους ευχαριστούμε!» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας υπογραμμίζοντας ότι ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου θα παρακολουθεί καθημερινά την πορεία του μέτρου προκειμένου σε εύλογο χρόνο να εξάγει συμπεράσματα τα οποία θα αξιολογήσει κοινοποιώντας τα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.