Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης - Μηχανιώνας και Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας


Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας 

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 06.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τον Ι/Κ (ισόπεδο κόμβο) Σίνδου μέχρι τη Χαλκηδόνα, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, ανά κατεύθυνση, τμηματικά.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας 

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 8.00 έως τις 16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Πρόκειται για εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τον κόμβο του Ρυσίου έως και τη Νέα Μηχανιώνα (και στις δύο κατευθύνσεις εκατέρωθεν της οδού και στην κεντρική νησίδα).
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.