Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Εργασίες στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τις εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- όρια νομού Καβάλας καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα συνεχίσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - όρια νομού Καβάλας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου του οικισμού Λαγκαδικίων έως τον οικισμό της Ρεντίνας με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου στο οδικό τμήμα SR Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της παράκαμψης Πελλαίας Χώρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης και κοπής πρασίνου στο οδικό τμήμα SR Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (μήκους 4 χλμ.), από το φανάρι Αγίου Αθανασίου επί της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως την είσοδο του οικισμού Αγίου Αθανασίου, καθώς και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της παράκαμψης Πελλαίας Χώρας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, από τις 06.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται με αποκλεισμό της δεξιά λωρίδας κυκλοφορίας των συγκεκριμένων οδικών τμημάτων. Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών