Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ


Εργασίες καθαρισμού εκατέρωθεν της 28ης επαρχιακής οδού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών δέντρων και εργασίες καθαρισμού εκατέρωθεν της 28ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις αφορούν το τμήμα από τη διασταύρωση με την 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό προς Μηχανιώνα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να εκτελεστούν από τη Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9 Αυγούστου με έναρξη στις 7.30 κάθε πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στο οδικό τμήμα Σίνδου - Χαλάστρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην επαρχιακή οδό 5 και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ. του οδικού τμήματος Σίνδου – Χαλάστρας (μετά τη στροφή Ανατολικού) θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα έργα θα εκτελεστούν από τις 7.30 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η επαρχιακή οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η επαρχιακή οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Σοχό μέχρι τη διασταύρωση με τη Νιγρίτα θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι παρεμβάσεις αφορούν και τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και θα εξελιχθούν από τη Δευτέρα 5 έως και Παρασκευή 9 Αυγούστου με έναρξη στις 8.00 κάθε πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

emvolimanea.blogspot.com