Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ηλεκτρονικά η κατάθεση μηχανογραφικών

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των πανελλαδικών, με τους υποψηφίους να στρέφονται πλέον στη συμπλήρωση και την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Η διαδικασία συμπλήρωσης θα αρχίσει στα μέσα αυτής της εβδομάδας και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, ενώ τέλη Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.Το μηχανογραφικό θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος και οι υποψήφιοι πρέπει να μπουν στην ειδική εφαρμογή που υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr


Ημερίδες στη δυτική Θεσσαλονίκη
Ημερίδες με θέμα «Σχεδιάζω το μέλλον μου συμπληρώνοντας έξυπνα το μηχανογραφικό μου» διοργανώνει το ΚΕΣΥΠ Νεάπολης της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα τμήματα Παιδείας και υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Παιδείας των δήμων Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά και Κορδελιού-Ευόσμου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν: σήμερα, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 1ου γυμνασίου Σταυρούπολης, Πεσόντων Ηρώων 2, αύριο, από 11 π.μ. έως 2 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης, Ελευθερίου Βενιζέλου 125, και μεθαύριο Πέμπτη, από 10 π.μ. έως 2 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της δημοτικής ενότητας Ευόσμου, Μ. Αλεξάνδρου 57. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στους τελειόφοιτους μαθητές και τις μαθήτριες λυκείων και στους απόφοιτους υποψηφίους για εισαγωγή στα τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στις εκδηλώσεις, στις οποίες μπορούν να παρευρίσκονται και οι γονείς και κηδεμόνες των υποψηφίων, θα γίνει παρουσίαση των τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των προοπτικών απασχόλησής τους και ανάλυση για τη συμπλήρωση του νέου μηχανογραφικού δελτίου.
 
"Μ"