Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Σαμαράς: Προτεραιότητά μας να αποφύγουμε νέα μέτρα

Στόχος της νέας κυβέρνησης παραμένει η εξάντληση της τετραετίας ανέφερε ο πρωθυπουργός στην πρώτη του ομιλία ενώπιον του νέου υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Σαμαράς μίλησε για ανάγκη καλύτερου συντονισμού στην κυβέρνηση και ταχύ βηματισμού «όχι μόνο για να πιάσουμε τους στόχους του Μνημομνίου, αλλά και για να προωθηθούν όλες οι αναγκαίες αλλαγές «που τις έχουμε ανάγκη και τις οποίες πιστεύουμε, δεν μας τις επιβάλλει κανείς».

«Με απώτερο σκοπό», συνέχισε ο κ. Σαμαράς «τη μεγάλη συνταγμαγματική μεταρρύθμιση που θα έλθει μετά το τέλος της τετρατίας»
«Ασφαλώς ο καθένας διατηρεί τις ιδέες του. Αλλά η υπέρτατη ιδειολογία για τον κάθε Ελληνα πρέπει να είναι η σωτηρία της χώρας», ανέφερε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στον νέο κυβερνητικό συνασπισμό.
Ιεραρχώντας τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, ο κ. Σαμαράς μίλησε για την ανάγκη πάταξης της ανεργίας, για αποφυγή των νέων μέτρων, για ανάγκη επανόρθωσης των αδικιών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια καθώς και για την ανάγκη προώθησης των μεγάλων θεσμικών αλλαγών που θα έχουν στόχο «να κάνουν την Ελλάδα αγνώριστη».
"Εθνος"