Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Επισκέψεις Σταύρου Καλαφάτη στην Ένωση Αποστράτων και στην ΕΣΗΕΜΘ

Ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός και η κινητικότητα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Σταύρος Καλαφάτης συναντήθηκε με σημαντικό αριθμό Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού μελών της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλαφάτης έκανε εκτενή αναφορά και απάντησε σε ερωτήσεις για καίρια ζητήματα σχετικά με την οικονομία, την κοινωνία, καθώς και τα εθνικά θέματα.
Συγκεκριμένα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τους κινδύνους εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, την ανεργία, τους νέους, τους δανειολήπτες, τους δημόσιους υπαλλήλους, τα προβλήματα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και γενικότερα τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Δημόσιο Τομέα.
Ειδική αναφορά έγινε τέλος στα ζητήματα που αφορούν στη λαθρομετανάστευση, την εθνική ασφάλεια, την οικονομική και εθνική σημασία της κήρυξης ΑΟΖ, τις αμυντικές δαπάνες της χώρας, καθώς και την ανάγκη αναπτέρωσης του ηθικού και αναζωπύρωσης της φλόγας και του πατριωτικού φρονήματος των εν ενεργεία και αποστράτων αξιωματικών.
Στη συνέχεια ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), όπου σήμερα διεξάγονται εκλογές και συνομίλησε με δημοσιογράφους – μέλη της Ένωσης.