Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πήγε χαμένο το… rotation

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τί έγινε τελικά κ.Παράσχο; Κύριε Κομπότη; Τζίφος η δουλειά! Ήττα από τον Εργοτέλη, παρόλη την ‘προσπάθεια’ που καταβάλαμε μεσοβδόμαδα! Όλοι οι βασικοί επέστρεψαν στην ενδεκάδα μα το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Θα έλεγα,… ‘θεία δίκη’!!!
Στη Λειβαδιά πλήρωσαν την ‘επιδεικτική’ αδιαφορία στο ματς με τον Ολυμπιακό με άλλη μία εντός έδρας ήττα, στον ‘δίχως αύριο’ αγώνα, όπως τον παρουσίαζαν, με τον Εργοτέλη το Σάββατο. Ίσως θα πρέπει έγκαιρα να κατανοήσουν πως μία όμαδα της δικής τους δυναμικής, δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγει παιχνίδια. Όταν μάλιστα καλείται να δώσει αγώνες με αυτές τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί φέτος, μετα τα γεγονότα του καλοκαιριού! Διοίκηση και παίχτες πρέπει να αντιληφθούν πως μαζί με τη Δόξα και την Κέρκυρα, είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό. Κανείς δεν θα τους χαριστεί και πουθενά δεν πρέπει να χαρίσουν οι ίδιοι. Εκτός αν το έχουν πάρει ήδη απόφαση και νιώθουν ότι πρέπει να διαδραματίσουν συγκεκριμένο ρόλο στο πρωτάθλημα και να κυνηγήσουν αποτελέσματα με συγκεκριμένους αντιπάλους. Όχι για όφελος της ομάδας τους, απλά εξοφλώντας ‘γραμμάτια’ σε τρίτους!
Τις δηλώσεις εναντίον του Παπουτσάκη και τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, δεν δικαιούται να τις κάνει κάποιος όταν έχει δώσει τον αμέσως προηγούμενο αγώνα με αναπληρωματικούς και πρωτοεμφανιζόμενους, κόντρα στη νοημοσύνη των φιλάθλων. Υποτιμάς την ομάδα σου, τους φίλους της και την δυνατότητα που σου δόθηκε από δικαστικές αποφάσεις και θεσμικά όργανα, αντί άλλων, να συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα της Superleague.
Οι άδειες εξέδρες το Σάββατο έστειλαν το μήνυμά τους! Μην βιαστεί κάποιος να το αποδώσει στις καιρικές συνθήκες. Θυμηθείτε, ήταν αγώνας ‘καθοριστικός’ για τον Λεβαδειακό! Τουλάχιστον οι πολίτες της Λιβαδειάς έδειξαν ότι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα! Αυτήν που ορισμένοι θέλουν να επιβάλλουν στην ομάδα τους! Στο χέρι τους είναι να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να διασώσουν την ιστορία της ομάδας τους!