Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο “ιστορικός” εκπέμπει SOS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
‘Τρίζουν’ τα κόκκαλα του εθνομάρτυρα Χρυσόστομου Σμύρνης, ιδρυτή του ιστορικού Πανιωνίου, βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στο ‘παιδί’ του!

Έχουμε όλοι αφαιρεθεί με τα προεόρτια του ντέρμπι των ‘αιωνίων’ τη στιγμή που ο παλαιότερος σύλλογος της Ελλάδας πορεύεται με ακυβερνησία σε ένα χαοτικό μέλλον.
Ο Λεμονής μάλλον αποχωρεί από τον πάγκο, ζητώντας μόνο τα δεδουλευμένα, χαρίζοντας τα προβλεπόμενα από το συμβόλαιό του.
Ο Εστογιανόφ τα χαρίζει όλα προκειμένου να μείνει ελεύθερος!
Ο Τσακίρης διαμηνύει πως δεν υπάρχει ο από μηχανής Θεός και ο Γ.Βεντούρης παρακολουθεί τις εξελίξεις αποστασιοποιημένος.
Την ίδια ώρα οι φίλαθλοι της ομάδας γίνονται μάρτυρες των μεγαλύτερων ‘βασανιστηρίων’ του συλλόγου, από την εποχή του ξεριζωμού και μετά.
Το πρόβλημα, ως συνήθως, οικονομικό!
Οι προσωρινές διοικήσεις άφησαν το χρέος να τρέχει, περιμένοντας τον …άραβα, τον …σεϊχη, τον …‘λεφτά’! Την ίδια ώρα απαιτήσεις ποδοσφαιριστών εγείρονται από εκεί που υποτίθεται είχαν διευθετηθεί, προσφυγές νέες αναμένονται!
Ο Πανιώνιος ανοίγει τον χορό, που αναπόφευκτα, και άλλες ΠΑΕ θα σύρουν! Στην Ελλάδα, της κρίσης, ο χορός του Ζαλόγγου μάλλον βρίσκει θιασώτες αρκετές ομάδες, αφού οι διοικήσεις τους δεν φρόντισαν να πάρουν εγκαίρως τα μέτρα τους!