Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Overnight εκατομμυριούχοι ... made in Greece!!!


Η μόνη διέξοδος είναι η πλήρης εξαφάνιση του Πρωθυπουργού απ΄τον πολιτικό χάρτη!
Γιώργος Αδαλής
Εχτές παρουσιάσαμε ένα βίντεο από την ομιλία του Πρωθυπουργού στις 12/9/2010 στη ΔΕΘ όπου είχε πει ξεκάθαρα ότι ζήτημα δημοψηφίσματος για το Μνημόνιο δεν τίθεται. Και όχι απλά, αλλά πολύ περισσότερο ότι θα δημιουργήσει μεγάλο κακό στη χώρα!
Τι άλλαξε λοιπόν, και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε ότι το μεγάλο κακό του Σεπτεμβρίου 2010 αποτελεί μεγάλο … καλό σήμερα;
Προφανώς, και τότε, είχε όλα τα εχέγγυα καθώς και το έρεισμα να κάνει ένα τέτοιο δημοψήφισμα. Ουδείς θα του καταλόγιζε το παραμικρό!
Αλλά όταν τρέχεις, υιοθετείς, υπογράφεις και εν τέλει παίρνεις χρήματα από το επαχθές μνημόνιο, δεν μπορεί ξαφνικά να λες ότι τώρα θα κάνω ΚΑΙ δημοψήφισμα!
Προφανώς, αφού είδε ότι η πολιτική του ήταν ολέθρια και διέλυσε τη χώρα, ακολούθως, θέλησε να κάνει συμμέτοχο τον Ελληνικό λαό!
Προφανώς γιατί κάποιος θα του είπε ότι μπορεί να έχει στην καλύτερη την τύχη του Μπεν Αλί στην χειρότερη αυτή του Καντάφι!
Λίγο αργά ξύπνησε ο Πρωθυπουργός!
Η μόνη διέξοδος είναι η πλήρης εξαφάνισή του απ΄τον πολιτικό χάρτη!
Όχι μόνο από την Πρωθυπουργία αλλά ακόμα και από την καρέκλα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν μια ... «εμπνευσμένη» κίνηση πίσω από το «δημοψήφισμα».
Φαίνεται, ότι κάποιοι, ακόμα δεν χόρτασαν από το «σορτάρισμα» των Ελληνικών Ομολόγων. Κάποιοι δεν «έπαιξαν» ακόμα τα ρέστα τους στις διεθνείς χρηματαγορές.
Και φυσικά αυτοί οι κάποιοι, αν λέμε, ΑΝ, τυγχάνει να γνωρίζουν αποβραδίς τις κινήσεις του Πρωθυπουργού, τότε μιλάμε για μια μπάζα τρισεκατομμυρίων και την δημιουργία νέων τρισεκατομμυριούχων στο διεθνές στερέωμα!
Εκατομμυριούχων ... made in Greece !!!
aegeantimes.gr