Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ένα κρίσιμο Σ-Κ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στο Europa League επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα! Ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία μπαίνει σε μια σειρά αγώνων που λογικά θα τον ‘αναστήσει’ βαθμολογικά.
 Αντίθετα η ΑΕΚ, φιλοξενείται, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της, από την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, τον Παναθηναϊκό. Καλείται να αλλάξει πλήρως εικόνα για να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή.

Το μεγάλο στοίχημα όμως παίζεται στην Θεσσαλονίκη!

Ο Άρης, χωρίς τον Τσιώλη στον πάγκο, υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο ηττημένος χάνεται, ο νικητής ανασκουμπώνεται! Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν άλλα περιθώρια. Χωρίς νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα, επιβάλλεται να κερδίσουν το πρώτο τρίποντο, αν δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες. Χωρίς να έχουν πιάσει μέχρι τώρα καλή απόδοση σε κάποιο παιχνίδι, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους 3 βαθμούς τόσο με τον Εργοτέλη όσο και με τον ΠΑΟΚ. Πάντα κάτι στο τέλος στράβωνε. Μια αλλαγή προπονητή, πάντα λειτουργεί θετικά, τουλάχιστον στα πρώτα ματς. Θυμηθείτε και την ΑΕΚ που με Κωστένογλου κατάφερε να μην κερδίσει, παίζοντας καλύτερα, τον Ολυμπιακό, στην πρώτη του Έλληνα κόουτς.
Ο Ολυμπιακός, γυρνώντας από τη Γερμανία, με …άδεια χέρια, καλείται να μην αναστήσει και τον Άρη. Για τα δεδομένα του συλλόγου, πρέπει να φύγει νικητής από το Κλ.Βικελίδης, ύστερα μάλιστα και από το Χ με τον ΟΦΗ στο Γ.Καραϊσκάκης, την προηγούμενη αγωνιστική. Ενδεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού και μη νίκη του Ολυμπιακού, θα αυξήσει την διαφορά, εν όψη και του επόμενου αγώνα, το ντέρμπι των αιωνίων στο Φάληρο. Κάτι που ούτε θέλουν να σκέφτονται στον Πειραιά!
Τι θα μας επιφυλάξει λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο;