Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το σίριαλ με τις “υπογραφές”

REPORTER
Μια δημόσια δήλωση που έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, δημιουργεί νέα δεδομένα στο «πολιτικό θρίλερ» που εκτυλίσσεται από χθες το πρωί εντός και στα πέριξ της βουλής. Μιλώντας στον ρ/σ ΒΗΜΑ FM,
 αποκάλυψε ότι εφόσον η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν, σχηματίζοντας κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, τότε θα «ξεπαγώσει» το non paper που έχει στα χέρια του και φέρει τις υπογραφές βουλευτών και των δύο κομμάτων.
Σύμφωνα με το κείμενο που φέρονται να έχουν υπογράψει στελέχη των δύο κομμάτων, καλούνται οι ηγεσίες τους να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν στη συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Σημειώνεται ότι, στο γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν χθες-άγνωστο αν υπέγραψαν- η Βάσω Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος. Από το ΠΑΣΟΚ, πέραν των δύο προαναφερθεισών βουλευτών, το non paper έχουν υπογράψει ένας σημαντικός αριθμός βουλευτών. Ενώ, φήμες κάνουν λόγο για συνολικό αριθμό 30.