Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσκληση σε κοινωνική και πολιτική υπακοή

Τις ιδιωτικές τράπεζες, τη βαριά βιομηχανία που απέμεινε, το μεγάλο εμπόριο, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας με κρατικές άδειες λειτουργίας, τα διαχειρίζονται ένας ελάχιστος αριθμός οικογενειών που έχουν άμεση εμπλοκή στα περισσότερα δημόσια έργα, στις κρατικές προμήθειες και την ενέργεια και «στενές» σχέσεις με το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου.

1) Από το 1928 η χώρα μας δεν διαχειρίζεται το χρήμα η ίδια αλλά η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας η οποία δεν είναι καν Ελληνική. Το Ελληνικό κράτος απαγορεύεται να συμμετέχει σε ποσοστό μεγαλύτερο από 35% στην τράπεζα που έχει το προνόμιο έκδοσης χρήματος!
2) Τις ιδιωτικές τράπεζες, τη βαριά βιομηχανία που απέμεινε, το μεγάλο εμπόριο, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας με κρατικές άδειες λειτουργίας, τα διαχειρίζονται ένας ελάχιστος αριθμός οικογενειών που έχουν άμεση εμπλοκή στα περισσότερα δημόσια έργα, στις κρατικές προμήθειες και την ενέργεια και «στενές» σχέσεις με το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου. Αυτές είναι: Λάτση, Βαρδινογιάννη, Σάλα, Κωστόπουλου, Αγγελόπουλου, Στασινόπουλου, Μπόμπολα, Τεγόπουλου, Αλαφούζου, Κοντομηνά, Κουρή, Κυριακού, Μαρινάκη, Λαμπράκη, Κοπελούζου και άλλων..
3) Το ελληνικό Σύνταγμα απαγορεύει ρητά την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για δημοσιονομικά θέματα που σημαίνει ότι όποιος θέλει νομοθετεί ό,τι θέλει χωρίς να ρωτήσει αυτόν από τον οποίο θα πάρει τα λεφτά. Το λαό.
4) Η Ελλάδα σπρώχτηκε στη ΟΝΕ από τον Σημίτη και τους φίλους χωρίς να πληροί κανένα από τα δημοσιονομικά κριτήρια ένταξης της συνθήκης του Μααστριχτ, με λογιστικές αλχημείες, πράγμα που ήξεραν και οι εταίροι της.
5) 'Ολες οι συμβάσεις που συνάπτει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) για πώληση μετοχών δημοσίων επιχειρήσεων, είναι άκυρες γιατί δεν υποβάλλονται προς έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως οφείλουν.
6) Πληρώνουμε 500.000 ευρώ κάθε χρόνο για να μας αξιολογούν οι οίκοι αξιολόγησης Fitch, Moody's και Standard & Poors.
7) Το πρώτο 10μηνο του 2010 δαπανήθηκαν πάνω απο 5 εκατομμύρια ευρώ σε ταξίδια υπουργών και κυβερνητικών στελεχών.
8) Η συνολική ζημιά για το δημόσιο απο σκάνδαλα (Siemens -Βατοπέδι -Δομημένα ομόλογα -Παυλίδης) ξεπερνά τα 800 εκατομμύρια ευρώ.
9) Βάσει του εφαρμοστικού νόμου του Μεσοπρόθεσμου τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου μεταβιβάζονται στην ιδιωτική ανώνυμη εταιρία «Ταμείο». Δε μένει τίποτα έξω, γενικό ξεπούλημα! Ακόμα κι οι παραλίες κι ο ορυκτός μας πλούτος!
10) Ό,τι πληρώνουμε για ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ενοίκια που εισπράτει το Δημόσιο, κλπ, ανήκουν πλέον στο Ταμείο και πηγαίνουν απευθείας στους πιστωτές τοκογλύφους. Ενώ τα έξοδα λειτουργίας των δημόσιων οργανισμών συνεχίζουν να βαρύνουν το Δημόσιο, δηλ, τον ελληνικό λαό. Το Ταμείο δεν πληρώνει κανένα φόρο στο Δημόσιο ούτε εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία ούτε τίποτα.
Αντίθετα, ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει με δικά του έξοδα, ακόμα και αποζημιώσεις προς τρίτους: αν δηλ. το Ταμείο ή κάποιος αγοραστής θεωρήσει αναγκαίο νʼ απαλλοτριωθούν δικαιώματα τρίτων (πχ, ιδιωτών) μπορεί με μια απόφαση Υπουργού να το επιβάλλει και ο ελληνικός λαός είναι αυτός που φορτώνεται τη δαπάνη της απαλλοτρίωσης!
Επειδή, όλα τα παραπάνω και ό,τι άλλο παραπλήσιο εφαρμόζουν οι επαγγελματίες της πολιτικής και της οικονομίας, εξυπηρετούν κατά απόλυτο τρόπο τόσο τα εθνικά όσο και τα προσωπικά και οικογενειακά συμφέροντα του καθενός από εμάς:

1) ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

2) Δεν πηγαίνουμε ποτέ στην πλατεία Συντάγματος ή σε άλλες πλατείες όπου γίνονται Λαϊκές Συνελεύσεις και ανοιχτές συζητήσεις. Γενικά αποφεύγουμε να ακούσουμε και να συμμετάσχουμε σε οτιδήποτε εκφράζει προβληματισμό, αντιρρήσεις κι άλλα τέτοια επικίνδυνα για την υγεία.
3) Πληρώνουμε τους φόρους μας, τους λογαριασμούς μας και τα δάνειά μας ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ. Το κράτος και οι τράπεζες είναι πάνω από τον άνθρωπο. Το χρήμα είναι πάνω από όλους και όλα..!
4) Δεν πειράζει αν πληρωνόμαστε λιγότερο. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, χωρίς ασφάλιση, χωρίς δικαιώματα. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνουμε ή να παραμείνουμε δούλοι και να προωθήσουμε την οικονομία.
5) Δεν πειράζει αν είμαστε άνεργοι, χωρίς καν επίδομα ανεργίας. Δεν το χρειαζόμαστε. Αρμέγουμε την ήδη μειωμένη σύνταξη της μαμάς, του μπαμπά, του παππού ή της γιαγιάς και ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ (μπορούμε πχ, να αφισοκολλάμε για να προωθούμε τις διαφημιστικές καμπάνιες των κομμάτων για τις εκλογές: μʼ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!)
6) Βλέπουμε συνέχεια τηλεόραση (και δεν αλλάζουμε κανάλι στις διαφημίσεις, πρέπει να ενημερωνόμαστε για την υπερκατανάλωση που οφείλουμε να κάνουμε).
7) ΥΠΑΚΟΥΜΕ. Αφήνουμε άλλους νʼ αποφασίζουν για μας. Το κάνουν πολύ καλά!
8) Ο καπιταλισμός είναι το δικαιότερο και το μόνο εφικτό οικονομικό σύστημα.
9) Η κοινοβουλευτική - αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι το τελειότερο και δικαιότερο πολίτευμα. Οι Έλληνες, δε, έχουν την τύχη (ειδικά από τη μεταπολίτευση και μετά) να βιώνουν και την άψογη εφαρμογή του, λόγω των συγκεκριμένων προσώπων που τους εκπροσωπούν (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!)
Το πολιτικό μας σύστημα εξασφαλίζει στους πολίτες ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και προπαντός, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, δεν μας ενδιαφέρει εάν αυτό ισχύει για ελάχιστους «τυχερούς» ή/και «επιτυχημένους».
10) Η Αστυνομία είναι ο φύλακας άγγελος του πολίτη!
Όσοι πάνε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες είναι είτε γραφικοί, είτε μπαχαλάκηδες και κακοποιά στοιχεία!
ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ
stopcartel Newsdesk







» Ψηφίστε Εδώ

















» Γραφτείτε στο Newsletter





Subscr

Unsubscr