Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Δίωρο άνοιγμα των διοδίων Μοσχοχωρίου

Με δίωρο άνοιγμα των διοδίων Μοσχοχωρίου απάντησε η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας στην πορκλητική συμπεριφορά του διοικητή αυτοκινητοδρόμων Αιγαίου, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον εργολαβικά την έκδοση κλήσεων για όσους οδηγούς δεν πληρώνουν διόδια.
Η παρουσία των αστυνομικών οργάνων και λίγο αργότερα η παρουσία του διοικητή κυνηγών κεφαλών εξόργισε τα μέλη του κινήματός μας που φώναξαν συνθήματα "προσοχή-προσοχή μπομπολάκια με στολή, ληστές-ληστές μπάτσοι βουλευτές, το μπατσόκ είναι εδώ και ληστεύει το λαό, οι δρόμοι ανήκουν στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το πολυεθνικό".
Η ιδιωτική αστυνομία των εργολάβων έχει επιδοθεί σε κυνήγι οδηγών παραβιάζοντας ακόμα και την τροπολογία Ρέππα περί του αυτοπροσώπου της βεβαίωσης της κλήσης. Απίθανο γεγονός παραμένει τροχονόμοι να κρύβονται σε θάμνους και ΝΑ πετάγονται ξαφνικά προκειμένου να πιάσουν κάποιο οδηγό που δεν πληρώνει τα ληστρικά χαράτσια, ενώ όπως είναι γνωστό ήδη οδηγός έχει καταθέσεις μήνυση εναντίον του διοικητή τροχαίας Λάρισας για παράβαση καθήκοντος.
Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας καλεί όλους τους διερχόμενους οδηγούς να ζητούν πιστωτική απόδειξη και να μηνύουν άμεσα κάθε αστυνομικό για παράβαση καθήκοντος όταν η κλήση δεν εκδίδεται αυτοπροσώπως στα διόδια αλλά χιλιόμετρα παρακάτω κατόπιν ειδοποίησης των εποπτών διοδίων ή τρίτων αστυνομικών με πολιτικά που κρύβονται στα διόδια, όπως συνηθίζει να κάνει ο διοικητής τροχαίας Λάρισας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 5/6 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ