Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών και στην Παλιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς


Εργασίες κοπής πρασίνου, καθαρισμού ερεισμάτων και διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου, εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και εργασίες διαγράμμισης σε τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 και με διάρκεια μίας εβδομάδας, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες διαγράμμισης και καθαρισμού τεχνικών στην Παλιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης και εργασίες καθαρισμού τεχνικών σε τμήματα της Παλιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.