Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Τόσκας Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΕΘ: Θα προβώ σε άμεσες ενέργειες για το πρόβλημα που υπάρχει στη γραμμή Λαγκάδα- Ρεντίνα.


Αποφασισμένος να φτάσει ψηλά το θέμα με την μετακίνηση των επιβατών στην λεωφορειακή γραμμή Λαγκάδα – Ρεντίνα, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας τον οποίο συναντήσαμε σήμερα το πρωί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τόσκας κατανοώντας το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με την μετακίνηση των επιβατών δήλωσε στα «Εμβόλιμα Νέα» : Θα προβώ σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να δοθεί λύση σε αυτή την κατάσταση» Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ μόλις ενημερώθηκε χθες για τα γεγονότα που σημειωθήκαν στο τερματικό σταθμό του ΚΤΕΛ Λαγκαδά με τους πολυάριθμους μετανάστες ξεκίνησε τις τηλεφωνικές του επαφές.

Γενικότερα το ΚΤΕΛ Λαγκάδα πρέπει να κάνει αναδιοργάνωση των δρομολόγιων του, πέρα από την αντικατάσταση των υπερυψωμένων οχημάτων του, διότι δεν είναι δυνατόν το εύρος των δρομολόγιων να φτάνει της επτά ώρες. Συγκεκριμένα, μετά από το δρομολόγιο που ξεκινά από την Ρεντίνα στις 13:00 μέχρι της οκτώ τα βράδυ δεν υπάρχει άλλο δρομολόγιο ανάμεσα. Αντιλαμβάνεται κανείς το πρόβλημα που δημιουργείται στις μετακινήσεις των πολιτών.

Οι τοπικές κοινωνίες ας ξυπνήσουν επιτέλους…

Εκλογές έρχονται…

Χρήστος Γιαννακίδης

emvolimanea.blogspot.com