Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΑΟΚ: «Καθάρισε» (3-0) εύκολα τον Ατρόμητο

Δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου (Νάτχο 40’ πεν., Στοχ 44’) κι ένα στο τέλος του δευτέρου (Βούκιτς 86’) αποδείχτηκαν αρκετά στον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου και να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς.
Το συγκρότημα του Γιώργου Γεωργίαδη ξεπέρασε τους Περιστεριώτες στη βαθμολογία κι ελπίζει ακόμα σε πρωτιά στα πλέι οφ, ενώ δεν επηρεάστηκε από την απουσία του κόσμου, καθώς το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Στον αντίποδα αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Παράσχου που δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γεωργίου βρέθηκε απέναντι στον Γλύκο, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια το σουτ του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου.
Από το 30’ και μετά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του ματς και στο 39’ κέρδισε πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Κίτσιου ο Λαζαρίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Νάτχο ο οποίος νίκησε εύκολα τον Τσέναμο για το 1-0.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάντως δεν σταμάτησε εκεί και στο 44’ ο Στοχ με όμορφη ατομική προσπάθεια και δεξί πλασέ έγραψε το 2-0 «καθαρίζοντας» στην ουσία την υπόθεση «νίκη».
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον ΠΑΟΚ να προσέχει κυρίως τα μετόπισθεν και να ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό συνέβη στο 86’ όταν ο Βούκιτς βρέθηκε απέναντι στον Τσέναμο και πλασάροντάς τον ψύχραιμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ (88΄ Πόζογλου), Τζαβέλλας, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Στοχ (60΄ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (75΄ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (68' Ουμπίντες), Δημούτσος, Γεωργίου (74΄ Ναπολεόνι), Γκαρσία (74΄ Φωτάκης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Πηγή: Οnsports.gr