Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Πάτρα: Οργή και θλίψη για τον θάνατο του καθηγητή Φώτη Σερέτη - Τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο..

''Βράζουν'' οι συγγενείς του άτυχου καθηγητή που άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Πάτρας - Διατάχθηκε ΕΔΕ...

ΕΔΕ για την διερεύνηση των καταγγελιών συγγενών αλλά και συνοδών άλλων ασθενών, για την υπόθεση θανάτου του 57χρονου καθηγητή Μαθηματικών Φ. Σερέτη, ενώ νοσηλευόταν στο ΠΓΝΠ με πνευμονία, διέταξε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπος Μπονάνος, προκειμένου να πέσει άπλετο φως, καθώς υπάρχουν αναφορές για ζητήματα συμπεριφοράς γιατρών.


Ο 57χρονος καθηγητής εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα την περασμένη Κυριακή (02-03-2014) στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή στις 04.30 τα ξημερώματα, στην παθολογική κλινική του ΠΓΝΠ, όπου παρουσίασε σημάδια επιδείνωσης, με έλλειψη καλής επικοινωνίας, κόπωση, δύσπνοια και βρόγχο.

Όπως λένε στο thebest.gr οι συγγενείς των ασθενών του ίδιου θαλάμου, χθες το βράδυ στις 21.30 ανήσυχη η πεθερά του 50χρονου, φώναξε τους γιατρούς καθώς ο ασθενής είχε εμφανή σημάδια επιδείνωσης. Τότε εμφανίστηκε γιατρός η οποία καθησύχασε την πεθερά, λέγοντάς της ότι δεν έχει τίποτα και να "κάτσει λίγο καθιστός", εννοώντας να μην είναι συνέχεια ξαπλωμένος.


Στις 04.30 τα ξημερώματα οι συγγενείς των άλλων ασθενών του ίδιου θαλάμου, είδαν τον 50χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή και άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι. Τότε εμφανίστηκε γιατρός, που προσπάθησε, εις μάτην, να κάνει ανάνηψη.

Ήταν όμως αργά.

Newsit.gr