Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ξεψύχησε Βολιώτης μαθητής στη Θεσσαλονίκη

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου, κάτοικος – εν ζωή – Βόλου, από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος μαθητής Ιωάννης Βαλωτής, αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας με τα πνευμόνια και έπαιρνε φάρμακα, ενώ ένας ιός της γρίπης, τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται ότι επιβάρυνε τον οργανισμό του.

Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Θρήνος στο Βόλο, με που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του άτυχου παιδιού, που ήταν μαθητής σε Λύκειο του Βόλου, ενώ συντετριμμένοι οι γονείς, ο μεγαλύτερος αδελφός, οι παππούδες του και συμμαθητές του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον άτυχο Γιάννη.

Η κηδεία του μαθητή θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 11 το πρωί, από το σπίτι της οικογένειας, στην οδό Κλεομένους 6, στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης.

magnesianews.gr