Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κόσμος: Η εβδομάδα μέσα από φωτογραφίες













Τα γεγονότα της εβδομάδας μέσα από εικόνες

Κύματα συγκρούονται στο φάρο κατά τη διάρκεια καταιγίδων που έπληξαν τη Βρετανία και όπου ένα 14 χρονο αγόρι παρασύρθηκε στη θάλασσα στοNewhaven στη Νοτιοανατολική Αγγλία

Μια γυναίκα κρατά μέρος ενός σταυρού σε μια εκκλησία που καταστράφηκε από αεροπορική επιδρομή του Σουδάν πριν από λίγα χρόνια στην πόλη της Αμπιέι.

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες σε ένα τρένο σε ένα σταθμό του μετρό κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Sao Paulo στο Σάο Πάολο.

Μια υπερεκτεθημένη φωτογραφία δείχνει ένα μοντέλο που είναι ζωγραφισμένο λευκόνα περπατά στο διάδρομο του Sheguang Hu Haute Couture Collection κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Κίνας στο Πεκίνο.

Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια άσκησης του California Department of Corrections and Rehabilitation Tactical Team στο αεροδρόμιο του Όκλαντ.

Οι κάτοικοι και οι εθελοντές φυτεύουν γρασίδι στην κορυφή ενός αμμόλοφου που χτίστηκε για να προστατεύσει την απομακρυσμένη Breezy Point, Queens Beach κοινότητα για την ενός έτους επέτειο του τυφώνα Sandy στη Νέα Υόρκη.

Διαδηλωτές βρίσκονται στο έδαφος αναίσθητοι, από δακρυγόνα και κανόνια νερού που χρησιμοποιήθηκαν για να διαλύσουν τη διαμαρτυρία μπροστά από ένα δικαστήριο στην Άγκυρα.

Παλαιστίνιοι περιμένουν για την απελευθέρωση των κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές, κοντά στο Ερέζ μεταξύ του Ισραήλ και της βόρειας Λωρίδας της Γάζας.

Ο Mohammad, ένας δεκατριάχρονος μαχητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, παίζει με μια γάτα στο Bustan του Aleppo της περιοχής al-Basha.

Pamir, έξι χρονών Tien Shan White Claw αρκούδα, μυρίζει μια κολοκύθα Κατά τη διάρκεια αποκριών γιορτές στο Royev Ruchey Zoo, στα προάστια της Σιβηρικής πόλης της Ρωσίας Κρασνογιάρσκ.

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες από το FH ,Fause Haten Collection Χειμώνας 2014, στο δρόμο Κατά τη διάρκεια της Σάο Πάολο Fashion Week.

Ο Cristian Zaccardo της Μίλαν μάχεται για την μπάλα με τον Miroslav Klose της Lazio κατά τη διάρκεια της ιταλικής Serie A στο San Siro Stadium στο Μιλάνο.

Κυνηγόσκυλα Foxhounds του Cheshire Forest Hunt φαίνεται να έχουν βάλει τις μουσούδες τους μέσα από τα κάγκελα της κυνοτροφεία τους, καθώς περιμένουν την πρωινή τους βόλτα για την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου.

Αφγανοί άντρες μαζεύονται για τις προσευχές μέσα στο Eid Γκα Τζαμί, ένα από τα μεγαλύτερα στο Αφγανιστάν, στην Κανταχάρ. Το τζαμί ξεκίνησε από τον Οσάμα μπιν Λάντεν και ολοκληρώθηκε αφού εκδιώχθηκαν οι Ταλιμπάν.

Ροές λάβας κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης του ηφαιστείου Αίτνα της Ιταλίας, όπως φαίνεται από το χωριό Viagrande, κοντά στην πόλη της Σικελίας, της Κατάνια. 

Ο ήλιος λάμπει μέσα από ένα συννεφιασμένο ουρανό πίσω από ένα δέντρο στην Κολωνία της Γερμανίας.

Δύο άνδρες διασχίζουν ένα τμήμα του ποταμού Yangtze, μερικώς αποξηραμένο στην Jiujiang, Jiangxi επαρχία, στην Κίνα.


tvxs.gr