Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Νέοι διοικητές στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας

Τα ονόματα των νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας.
Οι νέες διοικήσεις τοποθετούνται με βάση την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης, αλλά και με απόφαση του υπουργού Υγείας.
Έτσι, σε ό,τι αφορά την 3η ΥΠΕ, στο νοσοκομείο Φλώρινας διοικήτρια παραμένει η Παρασκευή Κετσετζή, ενώ αλλαγή φρουράς έχουμε στα νοσοκομεία Καστοριάς, όπου διοικητής αναλαμβάνει ο Γεώργιος Ορφανός, Πέλλας με νέο διοικητή τον Ηλία Τσιαμήτρο, Γρεβενών με διοικητή τον Θεόδωρο Κουκάκη και Ημαθίας με διοικητή τον Αναστάσιο Μπίνο.
Στη θέση του παραμένει ο διοικητής του “Γ. Γεννηματάς” Παύλος Παπαδόπουλος, ενώ αναπληρωτής διοικητής στον “Άγιο Δημήτριο” αναλαμβάνει ο Παντελεήμων Τσακίρης. Επίσης, στο ΨΝΘ αναπληρωτής διοικητής παραμένει ο Τριαντάφυλλος Τζιούμης και ορίζεται και δεύτερη αναπληρώτρια διοικήτρια η Σταυρούλα Γιαννούτσου.
Σε ό,τι αφορά τα νοσοκομεία της 4ης ΥΠΕ, αλλαγή φρουράς έχουμε στον “Άγιο Παύλο”, όπου διοικητής αναλαμβάνει ο Ζήσης Τζηκαλάγιας στη θέση του Δημήτρη Γούναρη, στο “Θεαγένειο” παραμένει η Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, στο νοσοκομείο Σερρών αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Ευσταθιάδης, στο νοσοκομείο Ξάνθης ο Αθανάσιος Πάσχου, στο νοσοκομείο Χαλκιδικής ο Ιωάννης Μπισχινιώτης και στο νοσοκομείο Κομοτηνής ο Κωνσταντίνος Ναλμπάντης. Στο νοσοκομείο Κιλκίς παραμένει διοικητής ο Θεμιστοκλής Ανθρακίδης, ενώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου ορίζεται αναπληρώτρια διοικήτρια η Αθανασία Κακαλή και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης αναπληρωτής διοικητής ο Νικόλαος Φαρμάκης.
"Μ"