Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Προσθήκη λεζάντας
Δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην γενική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.


Ειδικότερα, τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα παραμείνουν ακινητοποιημένα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Λόγω, ωστόσο, της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας - αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ κανονικά θα κινούνται το Μετρό, το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος.

Τρίωρη στάση εργασίας έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με συνέπεια να υπάρξουν ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων από τις 12.00 έως τις 15.00 και από τις 12 - 16.00 λόγω της στάσης των εργαζομένων στην ΥΠΑ.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Θεσσαλονίκης, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων της ΟΑΣΘ στην απεργία, πράγμα που σημαίνει ότι η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι μειωμένη.