Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τρεις ανήλικοι και ένας ενήλικος σε κώμα από αλκοόλ!

Δυόμιση χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από οξεία μέθη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο Ρέθυμνο, οι ιδιοκτήτες των μπαρ στην Κρήτη συνεχίζουν να χορηγούν οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικα παιδιά τα οποία καταλήγουν στο νοσοκομείο!
Μέσα σε λίγες ώρες, τρεις ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων με βαριά συμπτώματα οξείας μέθης! Πρόκειται για δύο 15χρονα αγόρια που είχαν καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα κρασιού και τσικουδιάς και νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου και έναν 16χρονο, ο οποίος είχε επίσης καταναλώσει τσικουδιά αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση και πήρε εξιτήριο.
Οι αστυνομικοί τους οποίους ειδοποίησαν οι γιατροί, προσπαθούν να εντοπίσουν τα νυχτερινά καταστήματα στα οποία διασκέδαζαν οι τρεις ανήλικοι για να σχηματίσουν δικογραφίες σε βάρος των ιδιοκτητών. Πάντως, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται και ένας ενήλικος για τον ίδιο λόγ. Πρόκειται για έναν 45χρονο που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

protothema.gr