Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο ενωμένος ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη τους

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ «ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ»

ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ & ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του Χαράλαμπου Ζαπουνίδη, του Δημήτρη Ανδρεαδάκη, της Χριστίνας Τζιόβα, του Αναστάσιου Θέμελη, του Γιώργου Γκανάτσιου και του Κυριάκου Λαζαρίδη, των έξι παιδιών που δεν γύρισαν σπίτι τους από την εκδρομή που έκαναν για να δουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αλλά έφυγαν για τον ουρανό στις 4 Οκτωβρίου 1999.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τους θεωρούν μέλη του «ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου» και κάθε χρόνο συγκεντρώνονται στο σημείο που το λεωφορείο που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη ξέφυγε της πορείας του, συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και έπεσε στο κενό, δίπλα στις ράγες του τρένου. Το μνημόσυνο είχε οριστεί για τις 12 το μεσημέρι.

Η μητέρα του Γιώργου Γκανάτσιου και ο πατέρας του Κυριάκου Λαζαρίδη έδωσαν και φέτος το «παρών», όπως βέβαια και πλήθος φιλάθλων, ανάμεσά τους και παιδιά που βρίσκονταν στο μοιραίο λεωφορείο. Παρουσία και της μητέρας του Μπάμπη Τσολακίδη που είχε χάσει το πόδι του και πρόσφατα με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους φίλους του ΠΑΟΚ και τη συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη του τοποθετήθηκε νέο προσθετικό μέλος.

Τη διοίκηση της ΠΑΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ενώ εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκαν οι κ. Ιωσηφίδης, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Μούσιαρης, Χακόμπο, Λούκας, Γλύκος, Σκόνδρας, Γεωργιάδης, Τζανδάρης, Γιακουμής, Σπυρόπουλος και Κατσικάς.

Ακόμα, μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και οι Σπύρος Μηλιωρίδης και Ανδρέας Μανδρίνος (έχουν αμφότεροι διατελέσει μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια), οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Αλκης Ισαϊάδης (εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ).
Την ΚΑΕ εκπροσώπησε ο Αρης Καρακούσης και από το τμήμα χάντμπολ έδωσε το «παρών» ο Γρηγόρης Πετρίδης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν μαζί τους το πανό του ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού που είχαν στο μοιραίο λεωφορείο, αλλά και ένα μεταγενέστερο που γράφει «ΠΑΟΚάρα μου για σένα». Και φέτος η ιαχή «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» βγήκε από τα στόματα όλων.
SentraGoa