Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε ο τραυματισμός 23χρονου υπαλλήλου κλάμπ

Ένας 22χρονος ο οποίος διέφυγε και αναζητείται, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου υπαλλήλου κλάμπ, η διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην οδό Υμηττού, στο Παγκράτι.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκή νεαρών για τα ποδοσφαιρικά, στο κλάμπ «Σιδεράδικο», με συνέπεια, για λίγο, ο χώρος να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα μία ομάδα περίπου 10 ατόμων, οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας πήγε στο μπαρ και λίγη ώρα αργότερα άρχισε να λογομαχεί με παρέα 2-3 θαμώνων, τους οποίους θεώρησαν οπαδούς άλλης ομάδας.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους ζήτησαν να αποχωρήσουν και τους οδήγησαν προς την έξοδο. Κατά τη στιγμή που υπάλληλοι και θαμώνες, βρίσκονταν έξω από το κατάστημα και διαπληκτίζονταν, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι και τραυμάτισε στην αριστερή πλάγια οσφυϊκή χώρα τον 23χρονο υπάλληλο του καταστήματος.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που πήγαν στο σημείο της συμπλοκής καταδίωξαν την ομάδα των ατόμων που επιχείρησε να διαφύγει και συνέλαβαν δέκα από αυτά, εκ των οποίων επτά είναι Έλληνες ηλικίας από 20 έως 25 ετών κα τρεις Αλβανοί υπήκοοοι, ηλικίας από 21 έως 26 ετών.

Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

ένα (1) πιστόλι μάρκας ZASTAVA διαμετρήματος 7,65 m . m .
δύο (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 m . m .
ένα (1) φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 m . m .
μία (1) παραμορφωμένη βολίδα πυροβόλου όπλου
δύο (2) συσκευασίες με σκόνη λευκού χρώματος βάρους 1,7 γραμμ.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

τρία (3) μαχαίρια
τρία (3) μεταλλικά κλομπ
μία (1) σιδερογροθιά
μία (1) μεταλλική ράβδος πολεμικών τεχνών
ένας (1) κάλυκας
μπλούζες και σημαία ποδοσφαιρικής ομάδας

Μετά από έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

φωτοβολίδες
φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων
το χρηματικό ποσό των 6.960 ευρώ
διαφημιστικά και διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για τo αδίκημα της αποδοχής πρόκλησης για τέλεση απρόκλητης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και παράβαση των νόμων «περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στονΕισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται.




Ethnos.gr