Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σέρρες: Αναγνωρίστηκε ο κακοποιός που λήστεψε και γρονθοκόπησε 53χρονο

Δυο εβδομάδες έρευνας ήταν αρκετές για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του νεαρού οδηγού που λήστεψε έναν 53χρονο ο οποίος έκανε ωτοστόπ στην περιοχή Δημητρίτσι των Σερρών, στις 4 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο 21χρονος Βούλγαρος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.
Ο αλλοδαπός που οδηγούσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο είχε σταματήσει για να παραλάβει τον 53χρονο Έλληνα ο οποίος αναζητούσε μεταφορικό μέσο. Όταν, όμως, διαπίστωσε από τη συζήτηση που είχαν ότι είχε πάνω του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 26.500 ευρώ, αποφάσισε να τον ληστέψει. Οδήγησε τον 53χρονο σε μια ερημική αγροτική περιοχή, όπου τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο και το λαιμό και, αφού του άρπαξε τα χρήματα, τον πέταξε έξω από το αυτοκίνητο και έγινε καπνός!
Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Νιγρίτας, ο 21χρονος Βούλγαρος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της ληστείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Όμως, τα ίχνη του έχουν χαθεί και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι επέστρεψε στην πατρίδα του, γι' αυτό ενημέρωσαν με κατεπείγον σήμα τις βουλγαρικές αρχές ζητώντας τη σύλληψή του.

protothema.gr