Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σεμινάριο για δημοσιογράφους και bloggers με κεντρικό θέμα τις Ευρωεκλογές του 2014

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σας προσκαλεί σε σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί  στις 5-7 Νοεμβρίου 2013 στις Βρυξέλλες με τίτλο «Δράσε. Αντίδρασε. Επηρέασε: Επικοινωνώντας με τοπικούς και περιφερειακούς ψηφοφόρους».
cid:image001.jpg@01CEB617.DD875520
Το σεμινάριο απευθύνεται στα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και έχει ως στόχο να παράσχει στους δημοσιογράφους τα απαραίτητα εργαλεία και τις κατάλληλες επαφές, ώστε να συμβάλουν στην καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών τους για τα ευρωπαϊκά δρώμενα ενόψει των επικείμενων ευρωπαϊκών εκλογών τον Μάιο του 2014.

Στη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση των 28 Κρατών Μελών, οι περιφέρειες και οι τοπικές κοινωνίες έχουν σημαντικές εξουσίες σε καθοριστικούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, το περιβάλλον, οι μεταφορές και η οικονομική ανάπτυξη. Οι πολίτες, όμως, αγνοούν την επιρροή που οι τοπικές και περιφερειακές αρχές μπορούν να ασκήσουν στη χάραξη της ευρωπαϊκής πολιτικής.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στο σεμινάριο περιλαμβάνουν τον ρόλο  των τοπικών και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην κάλυψη των Ευρωεκλογών και της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης.

Περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα του σεμιναρίου, καθώς και οδηγίες για το πώς να συμμετάσχετε θα βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα: