Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου στον Σταυρό Θεσσαλονίκης

Από τις πιο αναμενόμενες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού,
αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού

 Ένας καλλιτεχνικός «μαραθώνιος» με ένα πιάνο και μια φωνή, αλλά και με τη συμμετοχή μιας ολόκληρης χορωδίας είναι η επόμενη μεγάλη εκδήλωση από το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013», την οποία υλοποιεί ο  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης.

Ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο και η Ρίτα Αντωνοπούλου, την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 21.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού, θα παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τραγούδια απρόβλεπτα, «διασκευασμένα» από τον ποιοτικό συνθέτη.
Η μικτή χορωδία της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΠ δήμου Βόλβης, θα συνοδεύσει το καλλιτεχνικό δίδυμο σε δημιουργίες του Θάνου Μικρούτσικου αλλά και άλλων γνωστών συνθετών.

Μια μέρα πριν, το Σάββατο 20 Ιουλίου στο αμφιθέατρο Ασπροβάλτας, θα διεξαχθεί μια άλλη εκδήλωση, με θέατρο, χορό και τραγούδια, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για την πετυχημένη θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» (με περισσότερες από 50 παραστάσεις σε πολλές πόλεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα), την οποία παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή Ροντίδη