Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Επιχείρηση σκούπα» στις πιάτσες της Γιαννιτσών

Νέα αστυνομική «επιχείρηση σκούπα» στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα της οδού Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με στόχο τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους. Στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Μενεμένης προσήχθησαν δεκαεπτά άτομα (15 γυναίκες, εκ των οποίων 4 Ελληνίδες και 11 αλλοδαπές και 2 αλλοδαποί άνδρες), σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις της νομοθεσίας για εκδιδόμενα επ’ αμοιβή πρόσωπα.

Στη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δικυκλιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και «Ζ», καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας και του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι στοχευμένοι έλεγχοι για την «εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών», θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση. Υπενθυμίζεται, ότι ανάλογη επιχείρηση έγινε στην ίδια περιοχή και τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ άλλος ένας οίκος ανοχής χωρίς άδεια, στον οποίο εκδιδόταν 23χρονη αλλοδαπή, εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία συνέλαβε μία 60χρονη που έκανε τις συναλλαγές με τους πελάτες και αναζητά την 37χρονη ιδιοκτήτρια του χώρου.
"Μ"