Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»


 Θέατρο του παραλόγου από το ΤΑΙΠΕΔ

Το ΤΑΙΠΕΔ πουλάει την περιουσία του ελληνικού λαού για να την νοικιάσει εν συνεχεία από τους ξένους αγοραστές και να υπερχρεώσει τα διαλυμένα δημόσια ταμεία. Θέατρο του παραλόγου! Μόνη λύση η άμεση παραίτηση των γελοίων κυβερνητικών παραγόντων που έχουν σκοπό να καταστρέψουν την εθνική μας οικονομία και αξιοπρέπεια.


Απάντηση στον κηπουρό του Τζέφρυ

Ο κηπουρός του Παπανδρέου και ευρωβουλευτής του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ, Δρούτσας, ας παρακαλάει όσο θέλει τους ξένους για να θέσουν στο περιθώριο την Χρυσή Αυγή. Οι εμπνευστές των μνημονίων, που διέλυσαν τον Ελληνικό Λαό, δεν δικαιούνται να πιάνουν στο στόμα τους το Εθνικιστικό Κίνημα που είναι η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια στους τοκογλύφους.

Πιστό σκυλί της τρόικα ο Σαμαράς

Δυστυχώς ο Σαμαράς έχει μεταβληθεί στο πιστότερο σκυλί της τρόικα και έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Η αποτυχημένη μνημονιακή πολιτική οδηγεί στην οικονομική μας καταστροφή και την κινεζοποίηση των Ελλήνων. Απαιτείται μία αληθινά εθνική ηγεσία που θα εκμεταλλευθεί τον πλούτο της χώρας προς όφελος του λαού μας και όχι των δανειστών.