Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής»

Αγωγή Χρυσής Αυγής κατά εφημερίδας «Το Έθνος»

Αγωγή κατετέθη σήμερα το πρωί από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κατά της εφημερίδας «Το Έθνος» για συκοφαντικό δημοσίευμα, που εμφανίζει τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο ως… «ιδιοκτήτη ροζ ξενοδοχείου», το οποίο μάλιστα κατάσχεται από τη εφορία!!! Φαίνεται πως το καθεστώς έχει λυσάξει με τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και μεταχειρίζεται τα πιο καταφανή ψέματα για να μας δυσφημίσει στον ελληνικό λαό. Ανάλογο δημοσίευμα είχαμε την ίδια ημέρα και στον «Ελεύθερο Τύπο», κατά του οποίου θα κατατεθεί αγωγή εντός των επομένων ημερών.


Σημαντικές λεπτομέρειες: Το «Έθνος», που ξεκίνησε την εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής εκδίδεται από την Πήγασος Εκδοτική Α.Ε, της οποίας πρόεδρος και εκδότης είναι ο Γεώργιος Μπόμπολας. Ο «Ελεύθερος Τύπος» εκδίδεται από τον Αλέξη Σκαναβή, ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα. Ο Μπόμπολας είναι ταυτόχρονα μεγαλομέτοχος στο Mega, το οποίο τους τελευταίους 6 μήνες και μετά το 7% των εκλογών δεν κάλεσε ούτε μία φορά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε πολιτική του εκπομπή.

Ο Σύριζα έστειλε Εισαγγελέα στην Χρυσή Αυγή Νοτίων Προαστίων - ΒΙΝΤΕΟ

Με χαλκά από τη μύτη σέρνει το κουρδισμένο συριζαριό την ψοφοδεξιά του Αντωνάκη, όπως παλιά οι… «ρομά» τις αρκούδες στα πανηγύρια. Κι αυτό γίνεται φανερό κάθε ώρα και στιγμή. Σε μια ακόμα πρωτοφανή απόπειρα στοχοποίησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προχώρησε σήμερα ο υπουργός Προ - πο, ο οποίος άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του Σύριζα. Εισαγγελέας βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας του Σύριζα Δημήτρη Τσουκαλά, για τις κάμερες που υπάρχουν στα γραφεία. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι υπεύθυνοι της τοπικής και στελέχη της Νομικού Τμήματος της Χρυσής Αυγής. Ως γνωστόν τα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων είχαν δεχθείτρομοκρατική επίθεση από τους... "γνωστούς - αγνώστους" στις 6 Οκτωβρίου 2012, όταν οι επιτιθέμενοι είχαν εξαντλήσει την επαναστατική τους ορμή σε τουαλέτες και καφετιέρες!
Την ανάληψη ευθύνης έλαβαν οι γνωστοί αναρχοαριστεροί παρακρατικοί κύκλοι, δίχως ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Έκτοτε τα γραφεία φυλάσσονται και ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα με 4 κάμερες. Οι δύο είναι στραμμένες στον εσωτερικό χώρο και οι άλλες δύο είναι στραμμένες στην είσοδο των γραφείων, ώστε να καταγράφονται οι εισερχόμενοι για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, υπάρχει αναρτημένη πινακίδα, η οποία γνωστοποιεί πως ο χώρος καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα για λόγους ασφαλείας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέτασε το πρωί τον χώρο των γραφείων και προς τα πού είναι στραμμένες οι κάμερες και αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, καθώς δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αρκέστηκε στο να προτρέψει τους υπευθύνους των γραφείων να γνωστοποιήσουν την ύπαρξη των καμερών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.Προκαλεί ερωτήματα η άμεση επέμβαση του κρατικού μηχανισμού για ένα ασήμαντο ζήτημα και ύστερα από μια προβοκατόρικη ερώτηση του βουλευτή του Σύριζα. Από την άλλη, ακόμα δεν έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ ενέργεια από τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές για την επίθεση που δέχθηκαν τα εν λόγω γραφεία.

Αντί, λοιπόν, το «κράτος» (αυτό τέλος πάντων το κατοχικό μόρφωμα που κατ’ ευφημισμόν λέγεται «κράτος») να τσακώσει τις… λεκανατζούδες του ΣΥΡΙΖΑ και να τις στείλει «στο φρέσκο», έστειλε εισαγγελέα (!) για να δει κατά πού κοιτάνε οι κάμερες! Ήλθον, είδον και απήλθον βεβαίως, διότι δεν είδε τίποτα παράνομο και επιλήψιμο, αλλά σημασία έχει η πρωτοφανής εισαγγελική εισβολή σε γραφεία νομίμου πολιτικού κόμματος και δη κοινοβουλευτικού! Αλήθεια, αν κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει επερώτηση και καταγγείλει ότι στα τάδε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κάμερες που βλέπουν δρόμο, όπλα, στιλιάρια κ.λπ., θα διανοηθούν οι κατουρλήδες της ψοφοδεξιάς να στείλουν εισαγγελέα;
 
Φωτογραφίες και περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-suriza-esteile-eisaggelea-sta-grafeia-ths-t.o.-notiwn-proastiwn#.USPYQKUvkq6
 
H Χρυσή Αυγή καταγγέλλει: Σούζα στον Σύριζα η ΝΔ  - ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=L2dUMSve8pM

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατήγγειλε στην βουλή την άνευ προηγμένου συστημική επίθεση που δέχεται οργανωμένα η Χρυσή Αυγή από τα κόμματα και τον κρατικό μηχανισμό εξαιτίας της ραγδαίας άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 

Ολάντ: “Φιλέλληνας” λόγω φυσικού αερίου και πετρελαίου

Το βλέμμα του Ολάντ είναι στραμμένο στα ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα. Όλες οι μεγάλες δυνάμεις διεκδικούν προνομιακή συνεργασία με τη χώρα μας στον τομέα της ενέργειας, την ώρα που η γελοία μνημονιακή συγκυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε φτωχή χώρα.
http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/olant-filellhnas-logw-fusikou-aeriou-kai-petrelaiou

Και ο Ολάντ κατά της Χρυσής Αυγής

Τρέμει το διεθνές τοκογλυφικό κατεστημένο από την σαρωτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Μέρκελ, Ολάντ, Μπαρόζο και πολλοί άλλοι παράγοντες που στοχεύουν στη διάλυση της χώρας μας και την υφαρπαγή του εθνικού της πλούτου, ξέρουν πως η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια.

Συνέντευξη Ολάντ στα ΝΕΑ του ΔΟΛ
Σας απασχολεί η έξαρση της πολιτικής βίας αλλά και η άνοδος ακραίων δυνάµεων - όπως η Χρυσή Αυγή - στην Ελλάδα; Πιστεύετε ότι η ελληνική δηµοκρατία είναι πλέον εύθραυστη; Έχει η Ευρώπη ευθύνη για το αποτέλεσµα αυτό;
Ναι. Και η άνοδος των ακραίων δυνάµεων απαντάται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Εκεί όπου η κοινωνική απόγνωση, η ανεργία µπορεί να γίνουν αντικείµενα εκµετάλλευσης από δηµαγωγούς, που θέλουν τη ρήξη µε την Ευρώπη και επιθυµούν να προσδιορίζουν τον ξένο ως εχθρό. Είναι µια ανυπόφορη οπισθοδρόµηση. Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεµηθούν αυτοί οι πειρασµοί είναι να είµαστε αδιάλλακτοι στον αγώνα εναντίον του ρατσισµού αλλά, επίσης, να είµαστε αποφασισµένοι να ξανακερδίσουµε το στοίχηµα της ανάπτυξης.
http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/kai-o-olant-kata-ths-chrushs-aughs

Εισβολή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και παράνομη σύλληψη μέλους - ΒΙΝΤΕΟ

Χθες το βράδυ 40 αστυνομικοί και δύο διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού στην Ανάβυσσο και προσήγαγαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής ύστερα από ψευδή καταγγελία μέλους του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί με άνωθεν εντολές και με το πρόσχημα ότι δήθεν μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο μέλος του ΠΑΜΕ, επειδή άκουγε τραγούδια (!) απέκλεισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού την ώρα που πραγματοποιούνταν πολιτική εκδήλωση. Παρόντος του βουλευτή Β΄Αθήνας, Γιώργου Γερμενή οι αστυνομικοί παράνομα και δίχως εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν το μέλος της Χρυσής Αυγής, το οποίο βρισκόταν συνέχεια με ντοκουμέντα και μαρτυρίες στον χώρο των γραφείων από νωρίς το απόγευμα.

Στην συνέχεια τα μέλη της Τ.Ο. Σαρωνικού πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου, ενώ ο χώρος των γραφείων παρέμεινε αποκλεισμένος από διμοιρίες των ΜΑΤ. Στο σημείο προσήλθε άμεσα και ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίοςκατέθεσε μηνύσεις κατά του Διοικητή του τμήματος και των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση για παράβαση καθήκοντος και διατάραξη συνεδρίασης πολιτικού κόμματος. Αργά το βράδυ ο αναίτια και με ανυπόστατες κατηγορίες συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο εναντίον του.

Η εν λόγω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από το κράτος, αλλά και οι 
τρομοκρατικές επιθέσεις από το παρακράτος ήρθε σε συνέχεια της εισβολής εισαγγελέα στα γραφεία των Νοτίων Προαστίων και την εν γένει προσπάθειας να παρεμποδιστεί ο νόμιμος πολιτικός και απροσκύνητος Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως όλες οι μάταιες προσπάθειες θα πέσουν στο κενό!

Βίντεο από την στιγμή της σύλληψης στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού
http://www.youtube.com/watch?v=uHgjqHHB2mI

Φωτογραφίες και περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eisbolh-sta-grafeia-ths-chrushs-aughs-kai-paranomh-sullhpsh-melous-binteo#.USSq4R3wk8o

Εργατοπατέρες, Σύριζα και ΚΚΕ έδιωξαν τον κόσμο από τη γενική απεργία

Οι γελοίοι εργατοπατέρες και τα κομματόσκυλα ΚΚΕ και Σύριζα ξεφτίλισαν τις γενικές απεργίες και έδιωξαν τον κόσμο από τις μαζικές κινητοποιήσεις. Οι οργισμένοι Έλληνες που αιμορραγούν από τα προδοτικά κυβερνητικά μέτρα, σιχαίνονται τους συνδικαλιστές, τους έμμισθους υπαλλήλους του ΠΑΜΕ που φυλάνε τη βουλή και τον Τσίπρα που μονίμως χαζογελάει ενώ η χώρα καταρρέει.