Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάζουν το μεγαλύτερο ραντεβού στα τυφλά της ιστορίας μέσω Facebook


Το μεγαλύτερο blind date, ελληνιστί "ραντεβού στα τυφλά", που έχει γίνει ποτέ φιλοδοξούν να οργανώσουν στη Νότια Κορέα δύο εργένηδες φίλοι.

Το περίεργο αυτό μαζικό ραντεβού θα δοθεί το βράδυ πριν τα Χριστούγεννα σε πάρκο στο κέντρο της πρωτεύουσας, Σεούλ.
Για το πάρτι υπάρχει και κανόνας ενδυματολογίας αφού οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ντυμένες στα κόκκινα και οι άνδρες στα λευκά.
Ήδη στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 36.000 άνθρωποι.
"Ρωτήσαμε στο Facebook "τι θα κάνετε τα Χριστούγεννα;" και ο κόσμος μας απάντησε με χιλιάδες μηνύματα πως είναι μόνος, λυπημένος και δεν έχει κάνει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για τις ημέρες των γιορτών" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο 29χρονος Τζάστιν Τσανγούκ Γιανγκ ένας από τους οργανωτές της εκδήλωσης.
Ο Γιανγκ, που είναι και ο ίδιος εργένης αποφάσισε να βοηθήσει όλους εκείνους που ψάχνουν την αγάπη. "Δεν φανταζόμασταν ότι θα ήταν τόσοι πολλοί" είπε.
Τόπος συνάντησης θα είναι το νησάκι που βρίσκεται στον ποταμό Χαν, ο οποίος χωρίζει στα δύο την νοτιοκορεατική πρωτεύουσα. Εκεί μοναχικοί άνδρες και γυναίκες θα περιμένουν το σύνθημα για να ψάξουν το ιδανικό ταίρι τους.
Η απήχηση της ιδέας είναι τόσο μεγάλη που πολλές εταιρίες έδωσαν άδεια εκείνη την ημέρα στους εργένηδες υπαλλήλους τους για να συμμετάσχουν, ενώ εκατοντάδες εθελοντές και πολλοί αστυνομικοί θα βρίσκονται στο νησί για την ομαλή εξέλιξη των ραντεβού.
Newsbomb.gr