Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012


maikΟ Μάικ Ντ’Αντόνι έπιασε και επισήμως δουλειά στους Λέικερς,καθώς προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα με την οποία ευελπιστεί πως θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή κατακτώντας το πρωτάθλημα. Ο 61χρονος τεχνικός έκανε την εμφάνισή του στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Στέιπλς Σέντερ χρησιμοποιώντας πατερίτσες, αφού προέρχεται από εγχείρηση στο γόνατο και ακόμη δεν είναι σε θέση να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις.

Κόντρα στους Φίνιξ Σανς πάντως την καθοδήγηση των «λιμνάνθρωπων»θα αναλάβει για τέταρτο (και τελευταίο) παιχνίδι ο Μπέρνι Μπίκερσταφ, ενώ αν όλα πάνε καλά το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς.
Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τους στόχους των Λέικερς. Αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού τόνισε πως θέλει η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα, πλησιάζοντας, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό, το showtime των Μάτζικ, Τζαμπάρ, Ουόρθι και Σκοτ τη δεκαετία του ’80, ενώ μίλησε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τίποτε λιγότερο άλλωστε δεν είναι αποδεκτό στο L. A.για τους Λέικερς