Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Νέα επίθεση Καρχιμάκη στον Προβόπουλο


kahrimakis
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης ασχολήθηκε και πάλι με τον… αγαπημένο του, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο.
 Ο κ. Καχριμάκης σχολίασε στο facebook για τις προσλήψεις συμβούλων στην Τράπεζα, οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις θέσεις, έχοντας όμως λάβει παχυλά εφάπαξ.

Το  σχόλιο του Μιχάλη Καρχιμάκη:
Μολις παραιτηθηκαν λοιπον ,συνταξιοδοτηθηκαν,και πηραν και το ακουρευτο εφαπαξ τα υψηλοβαθμα στελεχη της τραπεζας ελλαδος,ο κεντρικος τραπεζιτης της χωρας,φερεται να επαναπροσελαβε σε θεσεις συμβουλων του, τρεις απο αυτους,οι οποιοι πρεπει να ελαβαν και εκτος της πολυ καλης συνταξης απο 300 εως 400 χιλ ευρω εφαπαξ περιπου,και γρηγορα απ οτι φαινεται.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,πουπεριμενουν χρονια για να το παρουν ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ…… ΤΟΤΕ κ προβοπουλε γιατι παραιτηθηκαν;Για να ξαναπροσληφθουν; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ενα δειγμα απο ΤΟ σημερινο ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ Κ.πρετεντερη,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ.
«ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ. Παραιτηθηκαν,πηραν συνταξη και εφαπαξ[300 εως και 400 χιλ.ευρω]και φερεται να ΞΑΝΑΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ του Διοικητη της τραπεζας ελλαδος. Η ΚΡΙΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και αυτες τις αρπαζει και τις κανει πραξη οδιοικητης της τραπεζας ελλαδος.
Μολις  παραιτηθηκαν λοιπον ,συνταξιοδοτηθηκαν,και πηραν και το ακουρευτο εφαπαξ τα υψηλοβαθμα στελεχη της τραπεζας ελλαδος,ο κεντρικος τραπεζιτης της χωρας,φερεται να επαναπροσελαβε σε θεσεις συμβουλων του, τρεις απο αυτους,οι οποιοι πρεπει να ελαβαν και εκτος της πολυ καλης συνταξης απο 300 εως 400 χιλ ευρω εφαπαξ περιπου,και γρηγορα απ οτι φαινεται.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,πουπεριμενουν χρονια για να το παρουν ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ…… ΤΟΤΕ κ προβοπουλε γιατι παραιτηθηκαν;Για να ξαναπροσληφθουν; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ενα δειγμα απο ΤΟ σημερινο ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ Κ.πρετεντερη,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ». Μολις παραιτηθηκαν λοιπον ,συνταξιοδοτηθηκαν,και πηραν και το ακουρευτο εφαπαξ τα υψηλοβαθμα στελεχη της τραπεζας ελλαδος,ο κεντρικος τραπεζιτης της χωρας,φερεται να επαναπροσελαβε σε θεσεις συμβουλων του, τρεις απο αυτους,οι οποιοι πρεπει να ελαβαν και εκτος της πολυ καλης συνταξης απο 300 εως 400 χιλ ευρω εφαπαξ περιπου,και γρηγορα απ οτι φαινεται.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,πουπεριμενουν χρονια για να το παρουν ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ…… ΤΟΤΕ κ προβοπουλε γιατι παραιτηθηκαν;Για να ξαναπροσληφθουν; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ενα δειγμα απο ΤΟ σημερινο ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ Κ.πρετεντερη,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ.